Friday, July 16, 2010

Corporate Training : Bengkel Pemantapan Minda Untuk Juruaudit


Alhamdulillah, rabu lepas (14/07/2010) selesai satu lagi latihan khusus buat para auditors (Team Audit ISO 2001) di Komplek 3C Bandar Sunway walaupun telah tertangguh beberapa kali ekoran jadual padat dari pihak MPSJ.

Walaupun dibebani dengan pelbagai tanggungjawab yang besar, mereka hadir juga untuk pengisian minda yang di panggil Bengkel Pemantapan Minda. Program dimodulkan khusus untuk membangunkan Kompetensi Personal yang merupakan salah satu teras penting dalam menghasilkan seorang pekerja yang efektif. Selain itu, ia juga penting dalam membentuk personaliti dan karakter seorang individu yang cemerlang.

Bersama mereka mengembalikan kenangan manis saya yang pernah terlibat menjadi salah seorang juruaudit di dalam Projek Team ISO 2001 untuk AEON Credit S/B. Bebanan dan masalah yang dialami dapat saya selami dan rasai sebelumnya. 

Terima kasih buat yang terlibat dan yang berjaya menghadiri bengkel tersebut. Juga reaksi dan komunikasi yang positif dari kebanyak peserta.

Walaupun masih banyak yang ingin diutarakan dan mahu dikongsikan, faktor masa sentiasa mencemburui buat mereka yang "dahaga" dengan ilmu. Saya PERCAYA, pihak  MPSJ akan berusaha untuk memenuhi permintaan peserta yang mahu kursus dilanjutkan pada masa yang lebih baik lagi pada masa akan datang.

Tidak lupa juga, terima kasih ke atas pihak urus setia yang terlibat dan memberikan kerjasama yang baik.

Saya ucapkan selamat berjaya, moga kita berjumpa lagi...Insya Allah.

Nota : Gambar dengan peserta akan di-update selepas ini.

No comments:

Post a Comment

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin