Wednesday, June 23, 2010

Maklumat Workshop TERKINI!


Saya akan mengendalikan satu Workshop LENGKAP KUASA MINDA untuk bulan Julai ini. Insya Allah pada 24hb Julai dan 25hb Julai nanti.

Program ini adalah program latihan yang akan dikendalikan oleh saya sebelum menjelma kedatangan bulan Ramadhan pada awal Ogos nanti.

Kerana terlibat dengan beberapa aktiviti latihan organisasi/korporat nanti, maka saya hanya akan mengendalikan program tersebut sebelum Ramadhan kerana saya akan berehat sepanjang bulan tersebut dengan  menumpukan kepada usaha menamatkan penulisan buku ke-tiga yang saya jangkakan selesai sebelum syawal nanti..Insya Allah.

Program LENGKAP Pembangunan Kekuatan Minda tersebut akan dikenali sebagai Workshop QUANTUM MIND : Aktifkan KUASA MINDA dan EMOSI Anda!. Iaitu satu program yang akan menumpukan pada pengaktifan Potensi Kekuatan minda sambil saya akan mengabungkan sekali kaedah TERKINI dan MUDAH menbangunkan KUASA EMOSI (Emotion Power).

Program akan tertumpu kepada kepelbagaian teknik dan kaedah terkini menguasai Minda Separa Sedar , Alpha Thinking dan juga Inner Power. Subjek akan lebih menyeluruh (tidak tertumpu kepada satu subjek sahaja) iaitu meliputi applikasi di dalam bidang perniagaan, kewangan, kesihatan , pencapaian matlamat dan kejayaan.
  
Program akan dijalankan di K Lumpur.

Bagi yang berminat..sila tunggu hebahan terkini dan maklumat lengkap tentang PROGRAM tersebut yang akan saya sebarkan di blog ini dalam masa yang terdekat ini atau hubugi tel 016-2488106.

Sekian...

Amar Mahmood

No comments:

Post a Comment

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin