Wednesday, October 6, 2010

Buku Terbaru...

Saya hampir menyelesaikan penulisan buku terbaru saya. Insya Allah, saya doakan ia berjaya diterbitkan selewatnya pada hujung tahun ini.

Penulisan kali ini memang saya tulis lebih teliti dan melalui pelbagai permerhatian. Subjek masih mengabungkan beberapa modaliti topik yang saya gemari. Jika sebelum ini kedua-dua buah buku saya ditulis lebih menjurus kepada topik minda, penulisan kali ini menjurus pada elemen diri yang lebih dalam tetapi kerap diabaikan.

Di dalam dunia latihan semakin 'padat' dengan subjek kekuatan otak dan minda, saya berpendapat bahawa terdapat "missing link" yang sangat penting dalam kita melalui proses mengejar impian dan matlamat kita.

Buku kali ini kemungkinan menjadi landasan saya meneroka topik tersebut secara lebih mendalam selepas ini. Saya serahkan kepada Allah atas penerimaan perkongsian yang mungkin agak baru terutama pada kupasan tajuk tersebut.

Bagi pengamal pelbagai aliran, peminat subjek pembangunan diri ataupun mereka yang ingin mengetahui tentang potensi diri...buku ketiga saya ini wajib anda perolehi. Insya Allah..ia bakal memberi pencerahan kepada kehidupan anda....

No comments:

Post a Comment

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin