Monday, January 10, 2011

Menulis di Majalah Niaga

Sebelumnya saya pernah menyumbang artikel di Majalah IM (Internet Marketing) yang dibangunkan oleh Flarebiz yang diketuai oleh Tuan Adly atau dikenali dalam dunia maya sebagai Labanon. Bagaimanapun atas beberapa pekara majalah tersebut telah dihentikan sementara waktu oleh Tuan Adly.

Bagaimanapun selepas mengalami beberapa proses pembesaran, Majalah IM akan dijenamakan semula dengan dikenali sebagai Majalah Niaga. Iaitu memberi fokus dan liputan yang lebih luas dan menepati kehendak sasaran.
Saya dihubungi minggu lepas oleh seorang wakil dari Tim Majalah tersebut iaitu Tuan Hasbul Aqill untuk menyumbang artikel bagi majalah tersebut. 

Kerana menulis adalah jiwa saya dan keusahawan merupakan satu bidang yang menjadi sebahagian dari kehidupan saya, dengan rasa senang hati saya menerima jemputan tersebut. Apatah lagi majalah ini mempunyai kumpulan anak-anak muda generasi baru yang berminat dengan keusahawanan. Memang sepatutnya saya memberi galakan dan perkongsian ilmu dan pengalaman.

Justeru melalui blog ini saya menjemput tuan-tuan dan puan-puan untuk melawati blog rasmi Majalah Niaga yang telah dilancarkan semalam. Berikut adalah alamt laman web tersebut :  MajalahNiaga.Com (sila klik disini!) Juga alamat facebook-nya : http://www.facebook.com/MajalahNiaga

Saya akan menulis topik kegemaran saya iaitu tentang pembangunan minda (kuasa minda dan pemikiran)dan pembangunan diri dari skop keusahawanan.


No comments:

Post a Comment

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin