Sunday, January 23, 2011

Sekitar Workshop WBM Jan 2011

Alhamdulillah, sabtu lepas workshop pertama saya untuk tahun 2011 berjaya dijalankan. Walaupun ada beberapa situasi yang agak berat sedang saya lalui, Tuhan Yang Esa terus melapangkan dan memudahkan perkongsian tersebut berlaku.

Terima kasih kepada peserta yang hadir. Walaupun saya hanya membuat hebahan melalui blog dan Facebook sahaja, nyata 'message' saya sampai kepada mereka yang memang sentiasa dahagakan ilmu membangunkan potensi diri mereka.

Banyak pekara yang dapat saya kongsikan. Malahan juga saya berjaya mengutip pelbagai maklumat dari para peserta. Terutama dari para peserta yang sebelumnya pernah menghadiri workshop saya yang lain. Perkongsian, testimoni dan komen yang 'sporting' dari mereka sangat mengharukan. Malahan kesungguhan mereka berkongsi pengetahuan dengan peserta yang lain sangat saya hargai.

Buat peserta yang baru pertama kali menghadiri workshop kendalian saya, moga kita terus berhubung dan berkongsi cerita. Saya percaya setiap sesuatu itu pasti memberi pencerahan kepada kita semua.

Tidak lupa pada pihak bilik training. com terutama Tuan Fauzul dan juga rakan-rakan penulis yang sempat saya ketemu iaitu Tuan Zamri Mohamad dan Tuan SK.

Satu lagi, dari reaksi balas yang saya terima semasa mengendalikan workshop, saya dapati pengaruh blog ini masih signifikan dalam saya menyampaikan maklumat, informasi malahan juga perkongsian terutama pada mereka yang ingin mendalami subjek yang banyak saya kemukakan. Ini membuatkan saya membuat keputusan untuk aktif menulis dan menambah kekerapan saya mengemaskini blog ini.

Insya Allah..kita akan terus berkomunikasi dengan lebih kerap....

2 comments:

 1. Btol tu tuan amar..
  terus aktifkan blog ini..
  sehingga menjadi kukuh kembali!!
  usaha moga jaya,..

  ReplyDelete
 2. Terima kasih atas sokongan dan dorongan...

  ReplyDelete

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin