Tuesday, February 9, 2010

Al Fatihah..Moga Kalian Dicucuri Rahmat

Di kedugaan ini, aku doakan moga kalian dicucuri rahmat....ameen

Suhaimi dan Norfadhilah bersama tiga anak mereka (dari kiri) Muhammad Hanif Iman, Nurul Natasha Huda dan Muhammad Danial Iskandar

Arkib:-

SEREMBAN - Hajat enam sekeluarga untuk pulang ke Melaka selepas bercuti selama dua hari di Bukit Merah Laketown Resort, Taiping, Perak tidak kesampaian apabila kesemua mereka maut dalam satu kemalangan ngeri di Kilometer 252.3 Lebuh Raya Utara-Selatan di sini semalam.
Kejadian pukul 1.30 pagi itu mengakibatkan Suhaimi Ghazali, 41, dan isterinya, Norfadhilah Isenin, 32, rentung apabila kereta jenis BMW 7 Series yang dinaiki meletup dan terbakar selepas merempuh belakang sebuah treler rosak yang diletakkan di lorong kecemasan.
Turut rentung ialah anak-anak mereka iaitu Nurul Natasha Huda, 11, Muhammad Danial Iskandar, 10, Muhammad Hanif Iman, 6, dan Adi Putra, 2.
--------------------------------------------------------------------------------
Suhaimi merupakan pengasas syarikat Fadhilat Herbs Sdn. Bhd. yang mengusahakan sejenis minuman kesihatan tradisional di Telok Mas, Melaka.

No comments:

Post a Comment

Jemputan Program Latihan

Bagi Tuan/Puan yang berminat untuk menjemput saudara Amar Mahmood ke program atau sebarang aktiviti latihan bagi Organisasi dan kumpulan tertentu, Tuan/Puan boleh menghubungi nombor berikut : 012-6990793 atau email terus ke email beliau : amar_sukses@yahoo.com

Sekian, Terima Kasih
Admin